Prats de Lluçanès



18 de gener del 2010

Autoretrats dels alumnes del curs de fotografia 2009

6 comentaris:

  1. La noia de dalt a la dreta se l'ha currat molt, el joc amb 3 miralls és realment qüestió de paciència!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies "surfzone" per seguir el bloc, i per comentar fotos que d'aixó es el que es tracta. Tens tota la raó, la foto del joc de miralls no es fàcil de fer, però l'autora ha ben aconseguit l'efecte que buscava.
    A veure si ens veiem ben aviat i la fem petar al voltant d'un bon àpat, records a la Lidia i les petites (que segur ja no ho son tant).

    ResponElimina
  3. Doncs no, ja no ho són tant (afortunadament). Avui al vespre et truco :-D

    ResponElimina
  4. Avui, per casualitat, he pogut veure la imatge que encapçala aquest post impresa. Encara m'agrada més.

    No sé fer crítiques a fotografies, però aquesta idea dels autoretrats tots ajuntats, és genial. Això de fer-se fotos un mateix per a mi s'ha posat de moda a partir del facebook, però amb la idea i qualitat que es veuen aquí, en absolut les hi pots trobar.

    A mi, la que m'agrada més és la segona de dalt a l'esquerra. Tot i que les altres no tenen desperdici, aquesta em captiva.

    Apa, felicitats a tots i sort!

    Isaac Peraire

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies Isaac pel teu comentari, certament les fotos dels autorretrats estan molt bé, no deixis de veure la resta de l'exposició que amb molta il.lusió i ganes hem preparat.
    Les fotos han sigut fetes durant el curset, algunes més experimentals, en altres ja podem començar a parlar "d'artistes".
    Bona festa major!

    ResponElimina
  6. Hola a tots!
    La veritat es que m'ho he passat molt be fent aquest curs. El "colaix" de tots els autorretrats ha quedat genial! Jordi, l'enhorabona pel blog!
    Ens anem veient,
    Marta C.

    ResponElimina